Webdesign

Je bent net gestart met je eigen bedrijf en je staat te trappelen om online te gaan. Je weet dat een goede website of webshop cruciaal is voor het succes van je bedrijf, maar je hebt geen idee hoe je er zelf eentje moet maken. Misschien heb je al wel een website maar ben je gewoon niet tevreden, of is deze gedateerd.

Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het maken van professionele websites en webshops. We weten precies wat nodig is om ervoor te zorgen dat je bedrijfswebsite of -winkel de aandacht krijgt die het verdient. Bovendien zijn onze designs erg betaalbaar, dus er is geen excuus om niet een voordelige professionele website of webshop laten maken!

 Voordelige en professionele websites en webshops gebouwd op onze razendsnelle hosting! Geschikt voor elke branche. Maak via onderstaande knop meteen een afspraak om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Webdesign

Design

Bespreek je wensen en laat ons je verbluffen met een concept.

E-mail

Eén of meerdere emailadressen op uw eigen domein, dit zorgt voor een professionelere uitstraling.

SEO

Inclusief basis SEO instellingen die ervoor zorgen dat je website goed geindexeerd wordt door de belangrijkste zoekmachines,

Designs

Professionele designs

Wil je een website of webshop laten maken? Kies dan voor een professionele opmaak. Door te kiezen voor een voordelige professionele website of webshop laat je snel en gemakkelijk een website maken die eruit springt. Vulperia ICT Services staat garant voor betaalbare webdesign oplossingen met een hoge kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al vele sites en webshops succesvol opgeleverd.

Bij het ontwikkelen van je website houden we rekening met het doel dat deze moet dienen. Een webshop vereist immers een andere aanpak dan een informatieve website voor je bedrijf. Onze conversiegerichte aanpak zorgt ervoor dat jij een professionele website krijgt, helemaal in je eigen huisstijl! Misschien heb je zelf al goed nagedacht over het ontwerp van je website, zo niet dan maken wij graag vrijblijvend een demo.

Razendsnelle hosting

Wil je graag volledig ontzorgt worden m.b.t. het beheer van je website? Geen probleem! Onze razendsnelle hosting met Anycast DNS zorgt ervoor dat je website overal ter wereld snel geladen wordt. Daarnaast is bij onze hosting e-mail op het domein en een SSL certificaat standaard inbegrepen.

Naast webdesign is hosting erg belangrijk voor de kwaliteit van een website. Pagina’s die snel geladen worden en goed beveiligd zijn doen het over het algemeen ook veel beter in de zoekmachines.

 

Hosting

Anycast DNS zorgt ervoor dat je website altijd door de server wordt aangeroepen die het dichtste bij de gebruiker in de buurt is! Met 99,99% uptime is je site vrijwel altijd bereikbaar. Naast snelheid en stabiliteit zijn er nog veel meer voordelen aan onze hosting. Veiligheid is bijvoorbeeld een belangrijk aspect net als de vindbaarheid. Met het oog op veiligheid zorgen wij ervoor dat er altijd een versleutelde verbinding met je website gemaakt wordt. Voor de vindbaarheid van je website zorgen we ervoor dat pagina’s snel geladen worden zodat je hierdoor geen punten verliest in de zoekmachines en dat de basis SEO instellingen goed verzorgd worden.

E-mail op je domein

E-mails versturen vanaf je domeinnaam maak je de professionele uitstraling helemaal af. WIl je meer dan één emailadres op je domein? Geen enkel probleem!

Onderhoud

Wij helpen je graag om je website te onderhouden. Naast updates en backups monitoren we je gehele website en denken we graag met je mee!

Veilige SSL verbinding

Wij zorgen ervoor dat jij en je bezoekers veilig verbinden met je website middels een SSL certificaat, standaard bij onze hostingservice.

Contact 

06 23 84 23 24

Vulperia ICT Services, Cremersrijge 17, 9781NH, Bedum

Maandag-Vrijdag: 8:00 – 17:00

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Of vul je liever online het contactformulier in? Klik dan op onderstaande knop!