Nagelstudio Klaassien

Nagelstudio Klaassien

Nagelstudio Klaassien

De oude site van nagelstudio Klaassien was offline.

Met groot genoegen heeft Vulperia nagelstudio Klaassien weer van een mooie nieuwe website mogen voorzien. Het is nu zelfs mogelijk via het afspraakformulier contact op te nemen. Uiteraard is de site ook geschikt voor mobiele apparaten en is er veel aandacht besteed aan een moderne galerij, hierop kan Klaassien haar nieuwste kunstwerken laten zien. Gezien de vele foto's die Klaassien heeft van de door haar gestylde nagels was het een aardige klus de juiste foto's te selecteren. Ook Klaassien zit niet stil, dankzij haar social media training heeft ze ontdekt hoe ze op de juiste manier mooie foto's van haar werk kan laten zien.

Klaassien wist erg goed wat ze wilde en dit zorgde voor een heldere communicatie en een eindresultaat waar ze dan ook blij mee kon zijn. Het leuke aan dit project was dat het werk van een nagelstyliste eens vanuit een andere hoek kon bekijken. Vaak lijkt iets simpeler dan het is, zo is het ook met het werken als nagelstylist(e). Er komt enorm veel bij kijken. Naast het maken van de website was het minstens net zo leuk om dit eens beter te bekijken!

Een overzichtelijke pagina waarop de prijzen gepresenteerd staan, een beetje achtergrondinformatie en natuurlijk een pagina waarop je gelijk online je afspraak kunt boeken voor de mooiste nagels van Bedum en omstreken.
Wat natuurlijk niet kan ontbreken is een galerij waarop de prachtige creaties van Klaassien te bewonderen zijn.
Foto's zeggen soms meer dan duizend woorden. Benieuwd? Kijk op de website van Nagelstudio Klaassien

Enthousiast?

Ook een mooie website nodig?

Client

Nagelstudio Klaassien

Date

25 februari 2020

Tags