De Leefstijlist

De Leefstijlist

De Leefstijlist!

Afvallen kan op wel honderden manieren, hoeveel verschillende soorten dieëten bestaan er wel niet? De Leefstijlist kijkt verder dan enkel je eetgedrag, leert je verantwoorde keuzes maken en geeft inzicht in je eet- en gedragspatronen. Dit heeft vaak meer succes dan een crashdieet of een tijdelijke verandering van je voedingspatroon.
Met het invallen van de coronacrisis heeft De Leefstijlist helaas moeten besluiten om de werkzaamheden per direct te beëindigen. Echter vonden we de website zo mooi bij haar passen dat we hebben besloten hem voorlopig nog even in ons portfolio te laten staan. We zullen de geweldige manier van schrijven in haar blogs zeker missen!
Na een wat minder goede ervaring bij een website gebouwd in jouwweb hebben wij deze website mogen maken. De blogs kregen een prominente positie op de website en we hebben de huisstijl goed kunnen integreren. Daarnaast hebben we een mooie module kunnen plaatsen om direct online een afspraak te kunnen maken.
Veel van de foto's en teksten die er al waren konden we hergebruiken op de nieuwe website. Qua vindbaarheid hebben we grote wijzigingen doorgevoerd een goed kunnen helpen met haar vermelding op Google Mijn Bedrijf! De duplicaten verwijderd en alles weer up to date gemaakt. Daarnaast mochten we de hosting en e-mail ook verzorgen.

Enthousiast?

Ook een mooie website laten maken?

Client

De Leefstijlist

Date

01 maart 2021

Tags