BP Honderd

BP Honderd

BP Honderd Tankstations

De oude website van BP Honderd was zodanig verouderd dat deze niet meer functioneerde. Met veel plezier heeft Vulperia een nieuwe mogen maken. Voor de website is een kleurpatroon gekozen in de stijl van BP en elke locatie heeft een eigen ruimte op de site gekregen waarop de beschikbare services en openingstijden te vinden zijn. Er is een nieuwsoverzicht op de homepagina geplaatst waarop de laatste nieuwtjes geplaatst kunnen worden en ook voor de boedelbakken is er een speciale carousel gebruikt. Voor het Wild Bean Café is het kleurpatroon van de betreffende pagina ook aangepast. Naast de website is er een cloud omgeving geimplementeerd door middel van een Synology nas, hierdoor is het mogelijk om op elke locatie relevante documenten in te zien of te bewerken. Hierop zijn talloze opties beschikbaar welke van toegevoegde waarde kunnen zijn om werkprocessen te structureren. Ook is het uitwisselen van informatie tussen de verschillende locaties sneller en makkelijker geworden.
Elk personeelslid heeft in de cloud zijn eigen account waarop ze in kunnen loggen met hun werkstation of mobiel. In deze cloud kunnen bijvoorbeeld documenten worden opgeslagen welke personeelsleden dan direct voor handen hebben wanneer het nodig is. Ook kunnen er bijvoorbeeld planningen gemaakt worden in een kalender of voortgangsgesprekken worden opgeslagen.
Een pagina waarop voor elk station aangegeven staat wat de openingstijden en faciliteiten zijn, ruimte voor de aanhangwagenverhuur en zeker niet onbelangrijk een aparte pagina voor het Wild Bean Café waar je de lekkerste koffie en vers belegde broodjes kunt scoren!
Ook de carwash heeft een eigen pagina gekregen. Hier kunt u wat informatie vinden met betrekking tot het carwash systeem van BP.
De verschillende programma's en bijbehorende prijzen staat hier uiteraard ook weergegeven.

Enthousiast?

Ook een mooie website nodig?

Client

BP Honderd

Date

22 februari 2018

Tags

Backups , Managed Services, Clouds, Webdesign