Haal meer uit je bedrijf!

Marketing
Neem contact op!

Haal meer uit je bedrijf!

Marketing
Neem contact op!

Marketing

Vraag naar onze mogelijkheden!

Image

Wij helpen u graag met het online promoten van uw bedrijf.

Iedere ondernemer wil graag van zijn of haar bedrijf een succes maken. Naast het leveren van een mooi product is de juiste marketing hierbij ook erg belangrijk. Wanneer het nu gaat om meer omzet genereren of de naamsbekendheid vergroten, online marketing is hierbij uitermate geschikt om meer uit je bedrijf te halen.

Vulperia ICT services kan u op verschillende manier helpen uw bedrijf te promoten, wellicht heeft u nog geen logo, of nog geen website. Misschien heeft u al wel een website maar wilt u hiermee beter scoren in zoekmachines. Voor het maken van een geweldige promotievideo voor een nieuw product, service of aanbieding kunt u ons ook inschakelen.

Locatie marketing!

Wat is locatie marketing?

Onder locatie marketing verstaan wij: het proces van optimaliseren van de online aanwezigheid van de fysieke locatie van een bedrijf. Dit helpt bedrijven beter gevonden te worden door klanten, die op zoek zijn naar producten of services welke geleverd worden door een bedrijf in de buurt.

Wat is lokale seo?

Lokale SEO impliceert het maken van accurate bedrijfsvermeldingen voor een fysieke winkel of locatie van een bedrijf in meerdere online databases. Het doel van deze tactiek is het behalen van een betere plek in de lokale zoekresultaten zodat uw bedrijf beter gevonden wordt wanneer klanten zoeken naar producten of services in hun omgeving. Deze manier van optimalisatie is belangrijk voor een succesvolle locatie marketing strategie. Door hoger te scoren in Google en andere zoekmachines bereikt u immers meer klanten.

 

Image

Waarom is een locatie marketing strategie cruciaal?

Uit recente statistieken van Google blijkt dat 5 van elke 10 klanten die online zoeken naar producten of services in de buurt een fysieke winkel bezoeken binnen 24 uur. Als uw bedrijf niet goed online aanwezig is, bestaat de kans dat een hoop potentiele klanten bij de concurrent(en) terecht komen.

De mate waarin mensen lokale zoekresultaten gebruiken om te vinden wat ze NU willen kopen neemt nog steeds toe. Bedrijven die zich aanpassen aan de veranderingen in het gedrag van hun klanten zijn beter uitgerust om potentiële klanten binnen te halen. Deze klanten zoeken al naar uw producten of services en zijn al klaar om een aankoop te doen, echter zoeken ze nog naar een plek om dit te doen. Om deze reden heeft locatie marketing een geweldige ROI (Return On Investment) en is dit bij uitstek een gebied om op te focussen wanneer uw bedrijf op zoek is naar meer toekomstige verkopen. Dit is geen magische truc maar gewoon slim managen van uw online bedrijfsinformatie en branding.

De lokale3Pack

0
Klikt op de lokale 3-pack
0
Klikt op organische resultaten
0
Klikt op betaalde advertenties
0
Klikt op meer resultaten

De lokale 3-pack

Een onderzoek gedaan door Moz laat zien dat het erg belangrijk is om hoog in de “3-pack” van lokale zoekresultaten te komen met als doel meer klanten naar uw bedrijf te krijgen. Slecht gevonden worden in Google betekent dat u veel potentiële klanten niet bereikt.

  • 44% van de mensen klikken op de lokale 3-pack.
  • 29% klikt op organische zoekresultaten.
  • 19% klikt op betaalde advertenties.
  • 8% klikt op meer resultaten.

Hieruit kunnen we dus opmaken dat 8% uw bedrijf zal vinden wanneer u slecht vindbaar bent en 44% zal een beslissing maken op basis van de lokale 3-pack.

Bekijk via onze status checker hoe het gesteld is met de online aanwezigheid van uw bedrijf. Klik snel op de knop hieronder om een online scan uit te voeren!
Image

Beter scoren in zoekmachines!

Bij het maken van een website is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de vindbaarheid. Technisch zijn er een aantal factoren waarmee wij standaard rekening houden. Zo genereren wij standaard een sitemap en dienen deze voor u in bij Google zodat de website juist geindexeerd kan worden, dit is slechts één van de vele facetten waarmee we rekening houden. Naast de technische onderdelen is goede content ook ontzettend belangrijk. Voor klanten die hun website door ons hebben laten ontwikkelen en hosten hebben wij een interessante module met betrekking tot locatievermeldingen. Dit zorgt voor aanzielijke verbetering in de lokale zoekresultaten

Soms blijkt dat er net iets meer wenselijk is om nog beter gevonden te worden, hiervoor hebben wij een aantal oplossingen. Zo kunnen bijvoorbeeld zorgen voor kwalitatieve linkbuilding in de vorm van linkverwijzingen ofwel backlinks en SEO blogs. Bij Vulperia vinden we het belangrijk dat u enkel betaald voor wat u afneemt, bij elke klant kijken wij naar een oplossing op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Je eigen promotie video!

Waarom video marketing goed werkt?
In het jaar 2020 is 85% van al het internetverkeer gericht op video's! Het is dan ook zonde om deze kansen te laten liggen. Video promotie kan op verschillende manieren ingezet worden. Zo kun je voor je naamsbekendheid een video laten maken waarin je mensen kennis laat maken met je bedrijf. Ook voor een nieuw product of service is een video erg geschikt. In een video kun je veel meer informatie overbrengen dan met tekst, ook kun je er meer emotie in kwijt waardoor je beter kunt verbinden met potentiele klanten.
Vertrouwen opbouwen als bedrijf is lastig genoeg, met een professionele video maak je vaak een betere indruk wat het gevoel van vertrouwen enorm kan versterken. Men denkt vaak dat een video laten maken te duur is, echter is in overleg vaak meer mogelijk dan u denkt.