Haal meer uit je bedrijf!

Marketing
Neem contact op!

Haal meer uit je bedrijf!

Marketing
Neem contact op!

Marketing

Vraag naar onze mogelijkheden!

Image

Wij helpen u graag met online promotie.

Iedere ondernemer wil graag van zijn of haar bedrijf een succes maken. Naast het leveren van een mooi product is de juiste marketing hierbij ook erg belangrijk. Wanneer het nu gaat om meer omzet genereren of de naamsbekendheid vergroten, online marketing is hierbij uitermate geschikt om meer uit je bedrijf te halen.

Vulperia ICT services kan u op verschillende manier helpen uw bedrijf te promoten, wellicht heeft u nog geen logo, of nog geen website. Misschien heeft u al wel een website maar wilt u hiermee beter scoren in zoekmachines. Voor het maken van een geweldige promotievideo voor een nieuw product, service of aanbieding kunt u ons ook inschakelen.

Locatie marketing!

Een groot deel van alle zoekopdrachten vindt tegenwoordig plaats op een mobiel apparaat. Bij het invoeren van een willekeurige zoekterm zie je 3 resultaten van bedrijven in de buurt onder het Google maps kaartje Wij hebben een unieke oplossing welke ervoor zorgt dat je bedrijf goed gevonden wordt! In 92% van de gevallen scoren de klanten in de top 3 van deze lokale zoekresultaten. 50% van deze zoekopdrachten leidt tot een aankoop binnen 24 uur. Google maakt er dan ook geen geheim van dat deze functie steeds belangrijker wordt, des te belangrijker dus om hier goed op in te spelen.
Vulperia Local Search zorgt ervoor dat u bedrijfsvermeldingen krijgt in meer dan 30 belangrijke online "search databases". Zoekmachines gebruiken deze databases om informatie op te halen en te verifiëren. Naast het toevoegen van uw bedrijfsgegevens zorgt ons platform er ook voor dat deze informatie consistent is waardoor de betrouwbaarheid richting de zoekmachines toeneemt. Daarnaast hebben we ook een handige review functie voor nog meer extra voordelen zodat u goed naar voren komt in de (lokale) zoekresulaten.

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen hoger te scoren in Google? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Image

Beter scoren in zoekmachines!

Bij het maken van een website is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de vindbaarheid. Technisch zijn er een aantal factoren waarmee wij standaard rekening houden. Zo genereren wij standaard een sitemap en dienen deze voor u in bij Google zodat de website juist geindexeerd kan worden, dit is slechts één van de vele facetten waarmee we rekening houden. Naast de technische onderdelen is goede content ook ontzettend belangrijk. Voor klanten die hun website door ons hebben laten ontwikkelen en hosten hebben wij een interessante module met betrekking tot locatievermeldingen. Dit zorgt voor aanzielijke verbetering in de lokale zoekresultaten

Soms blijkt dat er net iets meer wenselijk is om nog beter gevonden te worden, hiervoor hebben wij een aantal oplossingen. Zo kunnen bijvoorbeeld zorgen voor kwalitatieve linkbuilding in de vorm van linkverwijzingen ofwel backlinks en SEO blogs. Bij Vulperia vinden we het belangrijk dat u enkel betaald voor wat u afneemt, bij elke klant kijken wij naar een oplossing op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Je eigen promotie video!

Waarom video marketing goed werkt?
In het jaar 2020 is 85% van al het internetverkeer gericht op video's! Het is dan ook zonde om deze kansen te laten liggen. Video promotie kan op verschillende manieren ingezet worden. Zo kun je voor je naamsbekendheid een video laten maken waarin je mensen kennis laat maken met je bedrijf. Ook voor een nieuw product of service is een video erg geschikt. In een video kun je veel meer informatie overbrengen dan met tekst, ook kun je er meer emotie in kwijt waardoor je beter kunt verbinden met potentiele klanten.
Vertrouwen opbouwen als bedrijf is lastig genoeg, met een professionele video maak je vaak een betere indruk wat het gevoel van vertrouwen enorm kan versterken. Men denkt vaak dat een video laten maken te duur is, echter is in overleg vaak meer mogelijk dan u denkt.