Vulperia Local Search

Meer klanten

Boost je bedrijf

Meer Klanten Meer Omzet

Wil je graag meer klanten bereiken die gericht zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt in hun omgeving? Door je online zichtbaarheid lokaal blijvend te vergroten loop je geen potentiële klanten meer mis. Zoekmachines zoals Google en Bing geven steeds meer voorrang aan bedrijven die goed vindbaar zijn in de lokale zoekresultaten. Dit betekent dat als je wilt dat je bedrijf hoger in de zoekresultaten verschijnt, je moet investeren in goede lokale SEO. In deze tijd zijn de meeste zoekopdrachten op Google gericht op bedrijven in de buurt. Onze oplossing speelt in op de laatste trends van grote zoekmachines zoals voice search en de lokale 3-pack (de drie resultaten onder het kaartje). Wij verzorgen je bedrijfsvermeldingen op meer dan 30 grote searchdirectories.

97% van de mensen ontdekt bedrijven online in plaats van ergens anders en 46% van de Google zoekopdrachten heeft betrekking op lokale bedrijven die ze binnen 24 uur willen bezoeken.

Ben jij klaar om je online zichtbaarheid te optimaliseren? Meer klanten te bereiken en meer omzet de genereren? Neem dan snel contact met ons op en boost je bedrijf met Vulperia Local Search!

Als aanvulling op Vulperia Local Search hebben wij de mogelijkheid om je reviews te beheren, wist je bijvoorbeeld dat 90% van de consumenten eerst op zoek gaan naar reviews van bedrijven voordat ze deze besluiten te gaan bezoeken? 82% van de klanten geeft aan dat de inhoud van reviews doorslaggevend geweest zijn bij hun beslissing om ergens een product aan te schaffen. Het is dan ook wel duidelijk dat het erg belangrijk is om goed in contact te staan met je (potentiële) klanten.

 

Lokale resultaten

44% van de zoekopdrachten in Google is gericht op lokale resultaten.

Kwaliteit

Toonaangevende oplossing om goed te scoren in de belangrijkste zoekmachines!

Mobiele zoekopdrachten

Zoekopdrachten uitgevoerd op een smartphone zijn met 200% gegroeid.

Elke branche

Vulperia Local Search

Online zichtbaarheid is belangrijk in elke branche. Onze oplossing geschikt voor elk bedrijf, of je nu een dienst aanbiedt of als je meer klanten naar je fysieke winkel wil wijzen Vulperia Local Search is geschikt voor elke onderneming. Door goed gebruik te maken van lokale SEO kun je jezelf onderscheiden van je concurrentie en er verzekerd van zijn dat je bedrijf goed vindbaar is wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar wat jij aanbiedt.

Uit recente statistieken van Google blijkt dat 5 van elke 10 klanten die online zoeken naar producten of services in de buurt een fysieke winkel bezoeken binnen 24 uur. Als uw bedrijf niet goed online aanwezig is, bestaat de kans dat een hoop potentiele klanten bij de concurrent(en) terecht komen.

De mate waarin mensen lokale zoekresultaten gebruiken om te vinden wat ze NU willen kopen neemt nog steeds toe. Bedrijven die zich aanpassen aan de veranderingen in het gedrag van hun klanten zijn beter uitgerust om potentiële klanten binnen te halen. Deze klanten zoeken al naar uw producten of services en zijn al klaar om een aankoop te doen, echter zoeken ze nog naar een plek om dit te doen. Om deze reden heeft locatie marketing een geweldige ROI (Return On Investment) en is dit bij uitstek een gebied om op te focussen wanneer uw bedrijf op zoek is naar meer toekomstige verkopen. Dit is geen magische truc maar gewoon slim managen van uw online bedrijfsinformatie en branding.

Webshops

Gezondheid

Winkels

Diensten

lokale seo

Google mijn bedrijf

Lokale SEO is een belangrijke manier om meer klanten te bereiken die op zoek zijn naar producten of diensten in jouw omgeving. Het richt zich op het verbeteren van de online aanwezigheid van een bedrijf door het optimaliseren van de website voor lokale zoekopdrachten. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat je bedrijf goed vindbaar is wanneer mensen in jouw omgeving op zoek zijn naar wat jij aanbiedt. Er zijn verschillende manieren waarop je lokale SEO kunt toepassen, maar een van de belangrijkste is door ervoor te zorgen dat je website geregistreerd is bij Google My Business. Dit geeft mensen die jouw bedrijf online zoeken de mogelijkheid om direct contact met je op te nemen en informatie over jouw bedrijf te vinden.

Alleen een Google mijn bedrijfspagina is al een stap in de goede richting. Echter is het nog veel beter wanneer je op andere relevante kanalen consistente bedrijfsinformatie laat plaatsen. Eenmaal geplaatst is het belangrijk de informatie up to date te houden. Zie het als naar de sportschool gaan, van één bezoek aan de sportschool zie je weinig resultaat. Wanneer je dit regelmatig doet en bijhoudt zul je zien dat je echte resultaten boekt! Meer dan de helft van alle zoekopdrachten zijn gericht op lokale bedrijven. Slechts een klein aantal mensen kijkt verder dan de eerste pagina op Google, zorg dus dat je goed gezien wordt!

Contact 

06 23 84 23 24

Cremersrijge 17, 9781 NH Bedum

Maandag-Vrijdag: 8:00 – 18:00

Gratis scan

Check hier hoe het gesteld is met de online aanwezigheid van je bedrijf! Helemaal gratis!