Samen zijn we sterker!

Managed Services
Neem contact op!

Managed services

Geen zorgen over uw cybersecurity!
Image

Geen zorgen meer over uw online veiligheid.

Uw werkplek of gehele ict omgeving veilig en beschikbaar houden terwijl de prestaties geoptimaliseerd zijn. Dat is wat we doen met onze remote management en monitoring service. Wij hebben de mogelijkheid uw systeem op afstand te bewaken, wij checken bijvoorbeeld of de temperatuur van uw processor(en) niet te hoog oplopen en of de laatste windows en andere software updates geinstalleerd zijn. Door middel van slimme scripting kunnen wij snel handelen indien er onjuistheden geconstateerd worden. Onze patching service zorgt ervoor dat naast uw windows ook uw andere software up to date blijft, dit voorkomt openstaande achterdeurtjes in uw software wat kan leiden tot datalekken. Met onze managed antivirus beschermen wij uw systeem, inclusief email, tegen de bedreigingen van buitenaf. Door onze proactieve vorm van monitoren kunnen wij vaak al problemen oplossen voordat u merkt dat deze er zijn. Ook kunnen wij op afstand verbinding maken met uw systeem om u te helpen wanneer u zelf tegen problemen aan loopt of om u te helpen om bijvoorbeeld apparaten of software te installeren. Zo kunt u genieten van een stabiel apparaat waarbij veiligheidsrisico's zoveel mogelijk beperkt worden. Bekijk ook onze totaaloplossing inclusief workspace!

Cybersecurity

Het digitale tijdperk brengt naast een hoop gemak ook een hoop nieuwe veiligheidsrisico's met zich mee. Vanuit de AVG bent u als ondernemer ook verplicht om zorg te dragen voor een goede beveiliging van persoonsgegevens. Daarnaast is het natuurlijk van belang continuiteit van uw onderneming te waarborgen. Cybercriminelen worden steeds slimmer en dit vereist dan ook een consequent veiligheidsbeleid op het gebied van uw ICT. Wist u bijvoorbeeld dan 60% van de veiligheidslekken ontstaan door onbedoeld menselijk handelen? Wij hebben de mogelijkheid om u en uw medewerkers te trainen. Door realistische dreigingen te simuleren zoals het versturen van phishing mails krijgen wij inzicht in waar de risico's zich bevinden en kunnen hier dan ook gericht op handelen.
Omdat wij liever voorkomen dan genezen proberen we zoveel mogelijk proactief te handelen, nog een veel voorkomend risico is het gebruik van verouderde software. Wij checken dagelijks of er updates zijn voor veelgebruikte software en voeren deze uit om zo de eventuele gaten in de beveiliging te dichten.
Image
Image

Managed Antivirus

Een gedegen antivirus oplossing kan een hoop ellende voorkomen. Naast het feit dat u zo snel mogelijk wil weten of er schadelijke software op uw systeem aanwezig is wilt u natuurlijk nog liever dat deze software helemaal niet op uw systeem terecht komt. Menselijk handelen is één van de grootste valkuilen op dit vlak.
Zo worden er bijvoorbeeld phishing mails verstuurd die steeds realistischer lijken. Ook kunnen er schadelijke programma's (mal- en ransomware) binnen gehaald worden via e-mailberichten. De kans dat iemand hier onbedoeld op klikt is vaak groter dan u denkt. Het is dan ook beter om te voorkomen dan genezen, onze RMM oplossing is voorzien van een professionele managed antivirus die eveneens uw email kan beschermen! Niet alleen malware en ransomware worden tegengehouden maar wij beschermen uw mail ook tegen phishing zodat uw inloggegevens niet zomaar gestolen kunnen worden.
Naast het beschermen van uw email maakt onze managed antivirus gebruik van een aantal toonaangevende functies op het gebied van cybersecurity. Zo voeren wij risico inventarisaties uit om veiligheidsrisico's in kaart te brengen en hier proactief op te reageren, kunnen we de webtoegang beperken indien gewenst en worden schadelijke bestanden meteen in quarantaine geplaatst zodat deze niet voor verdere schade kunnen zorgen.

Backups

Uiteraard is het wenselijk om ervoor te zorgen dat er niets kan gebeuren met uw belangrijke gegevens. Echter hebben we ook al benoemd dat menselijk handelen vaak het grootste risico is. Of het dan gaat om het per ongeluk verwijderen van gegevens of het binnenhalen van schadelijke software waardoor uw systeem gegijzeld kan worden. Om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig opgeslagen zijn in de cloud kunt u onze RMM uitbreiden met geintegreerde backups. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het maken over dat uw bestanden verloren raken na een cyberaanval. We horen vaak dat men geen tijd of kennis heeft deze backups zelf te maken of dat men het belang hiervan onderschat. Onze Cloud Backups zijn verkrijgbaar in een 500GB en een 1 TB variant. Wij maken de backups, monitoren of deze processen goed zijn verlopen en verzorgen het herstel indien nodig!
Image
Wij houden de processen op uw computer nauwlettend in de gaten.
Bescherming tegen ransomware en cryptolockers.
Uitgebreide mogelijkheden tot support met onze hulp op afstand.
Niet uitgevoerde updates zijn een risico voor uw (online) veiligheid. Wij houden uw software up to date.

Laat u ontzorgen!

Cloud backups tot wel 1 TB zodat uw data altijd veilig opgeslagen is.
Onze antivirus en antispam oplossing geeft u professionele bescherming.
Wij monitoren uw hardware 24/7 en reageren proactief of problemen.
Wekelijkse rapportage per e-mail indien gewenst.

Vraag Vulperia om advies.

Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen? Wilt u graag weten hoe u het beste uw ICT in kan richten? Of zou u graag advies willen met betrekking tot het aanschaffen van hardware? Misschien wilt u graag meer klanten bereiken door middel van online advertenties of een mooie website en social media. Dit zijn enkele voorbeelden van diensten waarvoor u Vulperia in kunt schakelen. Vulperia staat voor transparant werken, duidelijk communiceren en een no nonsense mentaliteit. Wanneer het nu gaat om het maken van een website, hosten van uw webshop, een hosted desktop of het laten maken van een disaster recovery plan of backups. Neem vrijblijvend contact met ons op! Ons advies is in eerste instantie altijd vrijblijvend en u zit nergens aan vast.
Image