Betrouwbaar en razendsnel

Hosting
Neem contact op!

Hosting

Uw hosting van A tot Z geregeld!

Image

Betrouwbare en razendsnelle hosting voor uw website.

Wat heeft u aan een mooie website als niemand deze kan bekijken?
Vulperia biedt diverse oplossingen voor de hosting van uw website. Net als bij het ontwikkelen van uw website heeft Vulperia het doel om ook op het gebied van hosting zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Zo is het bijvoorbeeld optioneel een mailadres aan te vragen bij uw hosting voor een nog professionelere uitstraling.
Vulperia biedt u de mogelijkheid uw hosting compleet aan ons over te laten, hierbij wordt uw website en e-mail gehost op high-end servers waarbij er gebruikt wordt gemaakt van Anycast DNS. Door deze techniek wordt gekeken welke server zich dichtbij een bezoeker bevindt wat de snelheid van uw website ten goede komt. Met onze all-in hosting bent u verzekerd van regelmatige updates en backups en is het mogelijk content updates uit te laten voeren, uiteraard dit alles voor een scherp tarief!

High end hardware stabiel en veilig!

Een mooie snelle website is één ding, hosten op betrouwbare snelle software is minstens zo belangrijk. Door krachtige CPU's in combinatie met snelle SSD opslag is uw website verzekerd van stabiele en snelle hosting. Ook privacy speelt een steeds grotere rol op het wereldwijde web. Door gebruik te maken van de juiste SSL certificaten blijven gegevens welke via de site verzonden worden versleuteld en zijn dus niet zichtbaar voor de buitenwereld.
Vulperia stelt kwaliteit boven kwantiteit en selecteert daarom zorgvuldig partijen om zaken mee te doen. Hierdoor realiseren wij optimale up-time en zorgen we dat uw website op hardware van de beste kwaliteit draait.
Image