Moochie Connect Smartwatch
  • Moochie Connect Smartwatch
  • Moochie Connect Smartwatch
  • Moochie Connect Smartwatch
  • Moochie Connect Smartwatch
  • Moochie Connect Smartwatch
  • Moochie Connect Smartwatch
  • Moochie Connect Smartwatch

Moochie Connect Smartwatch

€89,99
productnummer: Moochie_Connect_Smartwatch
* Kleur:

Elke Moochies Phone Watch is een op zichzelf werkende telefoon met ingebouwde simkaart.

Berichten sturen, (Beeld)bellen met uw kind of de locatie via GPS checken is geen probleem met deze makkelijke smartwatch speciaal voor kinderen! In geval van nood kan uw kind contact met u opnemen zonder de aandacht te trekken via een SOS alert. Met één druk op de knop krijgt iedereen op de lijst van veilige contactpersonen een Live GPS locatie en een geluidsopname van 30n seconden van de omgeving van uw kind.

Deze werkt samen met de GRATIS MyMoochies-app op uw smartphone, waardoor u controle heeft over alle functies van de alles-in-één smartwatch en telefoon van uw kind.

Moochies’ missie is om kinderen veilig te houden en ze tegelijkertijd de vrijheid en onafhankelijkheid te geven die ze nodig hebben om te groeien. Met functies die ontworpen zijn voor veiligheid, kunt u ze met een gerust hart kind laten zijn.

Met GPS-tracering, zodat u weet waar ze zijn, waar ook ter wereld. En spraak- en videobellen, zodat u op elk moment met uw kind kunt praten.

Kinderen zullen in onze moderne wereld een telefoon willen en nodig hebben, maar dat betekent niet dat ze alles moeten missen wat de kindertijd zo speciaal maakt. En zonder toegang tot sociale media of internet browsers kunt u kinderen echt kind laten zijn. 

Met de instellingen voor lestijd en alarm kunt u ervoor zorgen dat uw kind zich kan concentreren op wat belangrijk is. 

Moochies Smartwatch Telefoon voor kinderen wordt geleverd met een ingebouwde SIM die werkt op het 4G netwerk.

Om de Moochies telefoon te laten werken, moet u een abonnement kiezen en de geïnstalleerde SIM-kaart activeren.

Al onze abonnementen zijn pre-paid, en worden automatisch elke 28 dagen opnieuw gefactureerd. Onze abonnementen zetten u NIET vast in een contract. U bent vrij om uw abonnement op te zeggen wanneer u maar wilt.

 

Aanverwante producten