Cyber Security

In de huidige digitale wereld is het belang van cybersecurity en online veiligheid voor bedrijven niet te onderschatten. Met het toenemende gebruik van internet en digitale technologieën zijn bedrijven steeds vatbaarder voor cyberaanvallen. Een goede cybersecurity strategie is daarom cruciaal om bedrijfsgegevens te beschermen en de continuïteit van de business te waarborgen.

Een belangrijk onderdeel van een cybersecurity strategie is het gebruik van antivirussoftware en backupsystemen. Antivirussoftware helpt bij het detecteren en blokkeren van malware, terwijl backupsystemen ervoor zorgen dat bedrijfsgegevens veilig worden opgeslagen in een extern medium, zoals de cloud. Daarnaast is het ook belangrijk om awareness training te geven aan alle medewerkers, zodat ze weten hoe ze moeten omgaan met potentiële cyberbedreigingen. 

Cybercriminelen slapen nooit! Onderschat niet langer de risico’s en zorg ervoor dat je beschermd bent. Met onze Remote Monitoring & Management monitoren we je systeem 24/7 op problemen en veiligheidsrisico’s. Cybersecurity van A tot Z geregeld!

Cybersecurity

Remote monitoring & management

Hoe we je systeem beveiligen

Onze remote monitoring & management oplossing heeft ontzettend veel functies waarmee we je systeem beveiligen. Door slim te monitoren kunnen we proactief problemen oplossen, zelfs zonder dat je het merkt! We voeren updates uit en zorgen ervoor dat je goed beschermd bent tegen dreigingen van buitenaf. 

Managed Antivirus

Onze professionele antivirus zorgt ervoor dat ongenode gasten geen toegang hebben tot je belangrijke gegevens. We scannen continu op virussen, cryptolockers, malware en ransomware. Zonodig ondernemen we natuurlijk direct actie in het geval van dreigingen.

Software patching

Verouderde software is een serieuze dreiging. Door updates uit te voeren sluit je openstaande achterdeurtjes zodat cybercriminelen buiten blijven. Wij monitoren je software elke dag! Indien er updates beschikbaar zijn installeren we deze, wel zo veilig.

Backup & Disaster Recovery

Indien er iets mis gaat en er toch een calamiteit optreed wil je graag zo snel mogelijk weer in bedrijf zijn. Natuurlijk wil je niet al je bestanden kwijt zijn of je data terugkrijgen door losgeld te betalen. Met onze Backup oplossingen ben je helemaal voorbereid op het ergste scenario.

RMM

Wat we doen

Door belangrijke of zelfs kritische processen 24/7 te monitoren kunnen we proactief handelen. Onze slimme scripting zorgt ervoor dat problemen snel opgelost zijn, vaak al zonder dat je er hinder van ondervindt. Daarnaast zorgen we ervoor dat je systeem en data goed beschermd is door middel van onze toonaangevende managed antivirus.

Door risico’s direct aan te pakken kun je problemen voorkomen, wat natuurlijk beter is dan genezen! We brengen veiligheidsrisico’s in kaart door safety audits uit te voeren en onze 24/7 ransomware detectie isoleert systemen direct van het netwerk indien er schadelijke software aangetroffen wordt.

Mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan kunnen wij met onze cloud backups je data gemakkelijk weer herstellen. Je data wordt veilig opgeslagen in een goed beveiligde cloudomgeving en je backups worden volledig automatisch gemaakt en gecheckt op gezondheid.

 

Ontzorgen

Maak je geen zorgen meer

We zien te vaak dat men niet beseft hoeveel impact het kan hebben wanneer je ten prooi valt aan cybercriminelen. Te vaak gaan er bedrijven failliet of wordt er stilzwijgend losgeld betaald om weer bij versleutelde bestanden te komen omdat je data nou eenmaal belangrijk voor je is, dit geld natuurlijk ook voor de informatie van klanten of gebruikers. 

De meeste datalekken ontstaan door onjuist menselijk handelen. Hoe meer het werk verdeeld is hoe groter de kans dat er ergens onbedoeld een foutje gemaakt wordt. Cybercriminaliteit is een serieuze dreiging. Zorg ervoor dat je bent voorbereid op het ergste scenario!

 

Snap je het belang van cybersecurity? Gefeliciteerd! Dan heb je al een grote stap in de goede richting gezet! Geen idee hoe je het beste je systemen veilig kunt houden? Laat Vulperia ICT Services je ontzorgen!

 

Security Awareness

Je medewerkers zijn je eerste lijn in defensie!

Bedrijven zijn steeds afhankelijker van online systemen en diensten. Dit betekent dat cybersecurity een belangrijke rol speelt in het beschermen van de continuïteit van het bedrijf. Een goed begrip van online veiligheid, antivirussoftware en backup-oplossingen is cruciaal voor elk bedrijf. Ook awareness training voor alle werknemers is een must om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de risico’s en weet hoe hiermee om te gaan.

92.4% van alle ransomware komt binnen per e-mail.

60% van de datalekken onstaan door onbedoeld menselijk handelen.

Uit deze cijfers blijkt maar weer hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat je medewerkers goed opgeleid zijn op het gebied van cybersecurity. Het landschap van cybercrime veranderd continue, dit zou dus ook moeten gelden voor de beveiligingsmaatregelen van bedrijven. Met onze awareness training krijgen je medewerkers via duidelijke video training belangrijke kennis aangereikt waarmee je de kans op cyberaanvallen flink kunt verkleinen. Er worden fictieve phishing mails verstuurd om te testen hoe waakzaam de medewerkers zijn we meten direct de effectiviteit van de trainingen en kunnen op deze manier een passender aanbod van training bieden.

 

Contact 

06 23 84 23 24

Vulperia ICT Services, Cremersrijge 17, 9781NH, Bedum

Maandag-Vrijdag: 8:00 – 17:00

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken? Of vul je liever online het contactformulier in? Klik dan op onderstaande knop!