Overal en altijd beschikbaar!

Veilig in de cloud
Neem contact op!

Clouds

Altijd en overal beschikbaar!
Image

Een Cloud wat is dat nou precies?

Kort uitgelegd is cloud computing een techniek waarbij via een netwerk (normaal gesproken het internet) toegang wordt gegeven tot gegevens, soft- of hardware. De gegevens worden hierbij online opgeslagen en deze opslagplek noemen we dan "de cloud".
Het grote voordeel van de cloud is dat men vanaf elk apparaat toegang heeft tot de opgeslagen bestanden en/of software. Hierdoor bent u dus niet meer gebonden aan een bepaald apparaat of aan een bepaalde plek om uw data te openen.
De cloud kent vele toepassingen, zowel voor het maken van backups als het creëren van een online werkplek.
Wanneer u kiest voor een online werkplek wordt samenwerken vele malen makkelijker, ook is het mogelijk om altijd en overal toegang te krijgen tot uw software en bestanden. Vaak wordt nog steeds onterecht gedacht dat online werkplekken erg duur zijn, over het algemeen is er in deze gevallen geen goed beeld van wat de huidige werkplekken daadwerkelijk kosten.

Altijd en overal toegang tot uw bestanden met Vulperia Cloud Sync

Op een veilige manier altijd en overal toegang tot uw data op al uw devices?
Vulperia Cloud Sync is hiervoor een uitermate geschikte oplossing. In tegenstelling tot Dropbox, Google Drive, Onedrive en WeTransfer weet u zeker dat uw data binnen Nederland opgeslagen wordt en dus onder de Nederlandse wetgeving valt. Door gebruik te maken van 448-bits blowfish over SSL voor transport en versleuteling van uw gegevens bij opslag heeft niet zomaar iedereen toegang tot uw bestanden.

Ook het delen van bestanden met contactpersonen is gemakkelijk en veilig, er is een Outlook plugin beschikbaar en de mogelijkheid gedeelde links te versturen en te beveiligen. Deel een link openbaar of laat automatisch een gastaccount aanmaken om data veilig te delen. Door middel van 2-factor authenticatie is uw data nog beter te beveiligen.

De clients zijn beschikbaar voor Android, Mac, IOS, Windows en Windows Phone.
Image

Hosted Desktop

Iedere organisatie stelt andere eisen aan de werkplek, maar één stelregel geldt vrijwel overal: de digitale werkomgeving moet altijd en overal toegankelijk zijn. Dat vereist een specifieke ICT-infrastructuur en brengt nieuwe uitdagingen voor business continuity en security mee. U wilt een veilige en toegankelijke online werkplek, waarin de gebruikers kunnen beschikken over applicaties en bestanden. Vulperia biedt de infrastructuur voor gevirtualiseerde werkplekken voor uiteenlopende toepassingen, bedrijven en instellingen. De data is altijd opgeslagen in Nederland en besturingssysteem en applicaties zijn geheel naar uw wens in te richten. We beschikken over ISO27001 en NEN7510 certificeringen.