Bescherm kostbare data!

Backup & Disaster Recovery
Neem contact op!

Backups

Backups & Disaster Recovery as a service!

Image

Zorgeloos ondernemen met Vulperia's Backup as a service.

Wie kent het niet?
Een harde schijf die kapot gaat of een complete desk- of laptop die u in de steek laat. Helaas is het niet altijd mogelijk uw data nadien nog te redden.
Tegenwoordig is data een kostbaar goed. Hierbij is er weinig onderscheid tussen persoonlijke bestanden of gevoelige bedrijfsgegevens, niemand wil graag zijn data kwijtraken en dan tot de conclusie komen dat er geen backup van is gemaakt. Of het nu gaat om een computer thuis, een server op de zaak of een virtuele machine, zorg dat u voorbereid bent! Wanneer kostbare bedrijfsgegevens verloren gaan kan dit hele vervelende gevolgen hebben. Voor persoonlijke data zijn de financiele gevolgen vaak minder groot maar dit kan alsnog enorm vervelend zijn. Het is dan ook van zeer groot belang om backups te maken. Daarnaast is het belangrijk hiervoor de juiste technieken te gebruiken. Een goede voorbereiding is het halve werk! maar hoe pak je dit aan? Neem vrijblijvend contact op met Vulperia!

Bescherm uw kostbare data.

Door gebruik te maken van de beste software, in combinatie met een betrouwbaar cloudplatform, zorgen wij voor ultieme databescherming. Backups worden versleuteld verzonden en opgeslagen in Nederlandse datacenters voorzien van high-end hardware en beveiliging! Met Vulperia's backup service hoeft u zich niet meer druk te maken over het verlies van kostbare data. Ook met onze disaster recovery oplossingen bent u natuurlijk verzekerd van geweldige prestaties op het gebied van veiligheid en bedrijfscontinuiteit.
Image
Image

Backups voor Office 365.

Met Office 365 werk je efficient met de flexibiliteit van de cloud.
Maar wist je dat je met office 365 zelf verantwoordelijk bent voor de backups van je data?

Met onze office 365 backups hoef je je geen zorgen meer te maken over per ongeluk verwijderde bestanden, mails of interne kwaadwilligheid. Ook in het geval van ransomware, malware, hackers of malafide applicaties heb je hiermee een kopie van je office 365 data veilig opgeslagen op een andere locatie! Met de point in time recovery is korte en lange termijn retentie verzekerd!

Dit voor slechts €3,49 per maand! Inclusief de benodigde storage! (fair use)

Backup & Disaster Recovery

Backups zijn belangrijk maar je hebt er natuurlijk niks aan als je de data niet kunt herstellen, zowel zakelijk als privé. Backups en Disaster Recovery wordt nog wel eens als hetzelfde gezien, toch zijn er duidelijke verschillen tussen beide. De verschillen in de hoeveelheid data welke je bereid bent te verliezen en de tijd die het kost weer online te zijn spelen hierin een belangrijke rol.
Image

Backups

Voor klein zakelijke gebruikers en particulieren welke niet direct afhankelijk zijn van hun IT beschikbaarheid volstaat vaak het maken van goede backups waarbij de mogelijkheid tot herstellen van gegevens mogelijk is op basis van image's en/of file level restores. Hierbij zouden we altijd wel aanraden een goed backup plan te maken. Ook het in acht nemen van de 3-2-1 regel is hierbij belangrijk. Backups laten maken? Vulperia heeft hiervoor een fantastische en betaalbare oplossing.
Image

Disaster Recovery

Wanneer u afhankelijk bent van uw IT omgeving en bedrijfscontinuiteit van groot belang is kiest u voor disaster recovery. Door het beschikbaar hebben van een alternatieve infrastuctuur kunt u bij verlies van uw server, om welke reden dan ook, direct verder werken in de cloud. Hiermee beperkt u zoveel mogelijk de financiele en imago schade bij een calamiteit. Disaster recovery is beschikbaar op basis van snapshots of op basis van continuous data protection.