Bescherm kostbare data!

Backup as a service
Neem contact op!

Backups

Backup as a service!

Image

Vulperia's Backup as a service

Door gebruik te maken van de beste software, in combinatie met een betrouwbaar cloudplatform, zorgen wij voor ultieme databescherming. Backups worden versleuteld verzonden en opgeslagen in Nederlandse datacenters voorzien van high-end hardware en beveiliging! Met Vulperia's backup as a service hoeft u zich niet meer druk te maken over het verlies van kostbare data.
De hoeveelheid data blijft toenemen, het belang van de data ook! De kunst is dan ook om het verlies van data te vermijden. Het maken van backups is erg belangrijk, nog belangrijker is om dit op de juiste manier te doen. Met onze Backup as a Service waarborgen wij uw data's beschikbaarheid, integriteit en veiligheid. De combinatie van juiste software met een geweldig cloud-platform zorgt ervoor dat dataverlies tot het verleden behoort. Omdat wij privacy ook erg belangrijk vinden worden uw gegevens versleuteld verzonden en opgeslagen in redundant uitgevoerde Nederlandse datacenters.

Bescherm uw kostbare data.

Maak een backup plan

Alles begint met een goed plan. Zo ook het maken van backups. In het backup plan kijken we naar welke RTO's en RPO's er behaald willen worden.
RTO staat voor Recovery Time Objective, de tijd die nodig is om de processen weer de kunnen hervatten bij een calamiteit.
RPO staat voor Recovery Point Objective, hiermee geven we aan wat er maximaal aan data verloren mag gaan bij een calamiteit.

Slim omgaan met opslag

Deduplication is een techniek die ervoor zorgt dat er in backups gechecked wordt of er dubbele data aanwezig is, dit zorgt ervoor dat er efficient omgegaan kan worden met opslagcapaciteit omdat deze data slechts 1 keer opgeslagen wordt. Retention geeft aan hoe tot hoe ver terug u wilt kunnen in de tijd, een retentie periode van 7  dagen zorgt ervoor dat er een backup van maximaal 7 dagen geleden terug gezet kan worden.


Image of file level backups

Met onze oplossing is het mogelijk om te kiezen voor een image backup of een backup op file niveau. Image backups bevatten naast enkel uw bestanden ook een kopie van het besturingssysteem, de instellingen hiervan en uw programma's. Met file level backups worden enkel de bestanden opgeslagen zonder programma's. Wanneer u een image backup maakt is het mogelijk deze te restoren zonder dat u daarna opnieuw al uw programma's weer moet installeren.
Image
Image

3... 2... 1... Backup!

Wanneer u backups maakt op uw lokale systeem geeft dit misschien een gevoel van veiligheid. U heeft immers een backup van uw belangrijke gegevens, maar is dit wel echt zo veilig? Wanneer uw lokale systeem niet meer toegankelijk is of compleet verloren raakt kunt u ook niet meer bij uw backups om de data te herstellen. Om deze reden raden wij bij Vulperia altijd een 3-2-1 oplossing aan.

3

Zorg dat er altijd drie kopieën van de data beschibaar zijn.

2

Zorg dat de kopieën opgeslagen worden op twee verschillende typen media.

1

Van deze drie kopieën is er èèn kopie op een externe locatie opgeslagen, zoals bijvoorbeeld in de cloud.