Autobedrijf Drenth

projecten

Autobedrijf Drenth

Zoekt u een garage waar eerlijke service standaard is en dat ook nog voor een eerlijke prijs? Breng dan eens een bezoek aan autobedrijf Drenth. Geen reparatie is te gek!
Ook voor onderhoud of APK gaat u natuurlijk naar autobedrijf Drenth. Zelfs voor verkoopbemiddeling kunt u hier terecht. Het maakt niet uit welk merk auto u bezit.
Sterk in elk merk is het motto. Service met een glimach en duidelijke communicatie! Geen lange wachttijden en altijd de koffie klaar! U wilt toch ook graag kunnen vertrouwen op uw auto? Laat dan tijdig onderhoud plegen en voorzie uw auto regelmatig van een grote of kleine beurt. Hiervoor bent u ook bij autobedrijf Drenth aan het juiste adres.

Autobedrijf Drenth wilde graag een website zonder ingewikkelde opties, puur informatief en in een door autobedrijf Drenth zelf gekozen stijl. Via de website is het erg gemakkelijk om contact op te nemen, informatie op te vragen of een afspraak te maken.

Het was dan ook weer een genoegen om deze website te maken. Naast webdesign heeft autobedrijf Drenth ook de voordelen van een all-in hosting pakket waarbij email, SSL, updates en backups standaard inbegrepen is. Dankzij de Anycast DNS technologie wordt de site snel geladen.

Date

02 juli 2019

Tags

Webdesign, Hosting