Wordt beter gevonden!

Vulperia Local Search
Meer informatie

Samen zorgen we voor uw

Online aanwezigheid
Meer informatie

Meer dan vermeldingen!

De scan hierboven laat een aantal belangrijke databases zien, met Vulperia Local Search zorgen wij voor consistente bedrijfsvermeldingen in 31 "searchdirectories". Google wil graag zo goed mogelijk mensen van de juiste informatie voorzien. Ons platform maakt structureel verbinding met Google's API zodat uw bedrijfsvermeldingen als erg betrouwbaar worden gezien. Vulperia Local Search zorgt voor consistente informatie op alle vermeldingen waardoor Google de kans groter acht dat de informatie juist is, resultaat --> bonuspunten van Google --> hogere zoekposities!
Ook maakt ons platform een koppeling met uw belangrijkste social media kanalen. We zien regelmatig dat het posten op Google Mijn Bedrijf pagina's wordt vergeten, terwijl dit juist een heel belangrijk kanaal is. Nog geen GMB pagina? Tijdelijk maken wij deze gratis aan voor alle nieuwe klanten!

Engage!

Als aanvulling op de bedrijfsvermeldingen kunnen wij reviews beheren vanuit hetzelfde platform. 90% van de consumenten leest online reviews voordat ze een bedrijf bezoeken, 84% vertrouwen evenveel op online reviews als op persoonlijke aanbevelingen. Deze cijfers laten duidelijk zien hoe belangrijk het is om genoeg aandacht te besteden aan reviewbeheer. Het reageren op recencies heeft een positief effect op de uitstraling van uw bedrijf naar de klanten. Iedereen kan te maken krijgen met slechte reviews, het is dan juist de truc hier positieve reclame van te maken!

Vraag hier Vulperia Local Search aan en ontvang een gratis een logo reveal!

Oeps! Verplicht veld vergeten?
Oeps! Verplicht veld vergeten?
Oeps! Verplicht veld vergeten?
Oeps! Verplicht veld vergeten?
Oeps! Verplicht veld vergeten?
Oeps! Verplicht veld vergeten?